Visualise the unseen.. with Prebetsabu

By: Prebetsabu Alhamra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Jan-2009 06:19 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Afza Nurina!!

 
 
 
View all 18 photos...


wacky photog for hire
prebetsabu@yahoo.com
0126506551
www.masviona.com
http://prebetsabu-lens.blogspot.com


Sunday, 18-Jan-2009 16:57 Email | Share | | Bookmark
Kasi Leleh..!!

 
haa.. hambik ko...
ni hasil keje aku time makan kat kenny rogers..

mmmm... best!




wacky photog for hire
prebetsabu@yahoo.com
0126506551
www.masviona.com
http://prebetsabu-lens.blogspot.com


Thursday, 15-Jan-2009 17:12 Email | Share | | Bookmark
Custom Storyboard Album?

Hok a loh.. for sure la aku ada gak terima if korang nak wat album custom storyboard.. hish kome ni la...

utk yg ada bajet tambahan n nak album dia cun n canggih manggih, leh je pilih utk custom album ni...

harga? rm300 je utk 22 pages 8x12...


size lain pon ada.. kita sembang2 la ek....





prebetsabu@yahoo.com
0126506551
www.masviona.com
http://prebetsabu-lens.blogspot.com


Wednesday, 14-Jan-2009 05:04 Email | Share | | Bookmark
Promosi Pengenalan Prebetsabu





jom?


prebetsabu@yahoo.com
0126506551
http://prebetsabu-lens.blogspot.com
http://www.masviona.com


Monday, 12-Jan-2009 07:16 Email | Share | | Bookmark
The Puteri Kayangan Photoshoot

 
 
 
View all 43 photos...
As promised, ni la dia antara hasil daripada photoshoot with Puan Mastura aka Masviona bersama anaknya, Avin Nurdamia Alhamra.











for an appointment with me, do contact:

prebetsabu@yahoo.com
0126506551
prebetsabu@yahoo.com
www.masviona.com


[<<  <  1  [2]  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net